Bereidingswijze

Over onze bereidingen

Bereiding van onze recepten volgens het protocol van Dr Bach

  • Onze recepten worden bereid met de originele Bio Bachbloesems.
  • Onze flesjes gaan eerst in een ultrasoon bad om ze grondig te reinigen. Vervolgens gaan ze in de stoomsterilisator en worden ze in een steriele verpakking bewaard.
  • Op het moment dat er een bestelling binnen komt worden ze gevuld met zuiver bronwater en 15 druppeltjes Brandy Sinds kort kan je ook kiezen voor 100% alcoholvrije Bachbloesemcombinaties op basis van Bio Agave siroop of in de vorm van granulen. Vervolgens worden de Bachbloesems toegevoegd volgens een speciaal samengesteld recept voor de betreffende (emotionele) symptomen die kenmerkend zijn voor een bepaalde kwaal.
  • Onze recepten bevatten geen bewaarmiddelen of conserveringsmiddelen omdat Bachbloesems een natuurproduct zijn en het regelrecht zou indruisen tegen de principes van Dr. Bach. Hierdoor en door de zorgvuldig uitgekozen samenstellingen van onze recepten is de werking optimaal. Let wel: net zoals ALLE bachbloesem mixen varieert de werking ook bij ons van persoon tot persoon.
  • Door het gebrek aan bewaarmiddelen en andere conserveringsmiddelen zijn onze bereidingen na opening 1 maand houdbaar, hebben ze een waterachtige smaak (wat voor kinderen en dieren zeker een plus punt is) , en zijn ze geurloos en kleurloos. Onze bereidingen op basis van Bio Agavesiroop zijn na opening 3 maanden houdbaar en onze granulen zijn na opening 12 maanden houdbaar.
  • Al onze bereidingen worden steeds vers gemaakt op het moment dat u de bestelling door geeft. Hierdoor geniet u steeds van de beste kwaliteit en een optimale werking.
  • Al onze recepten zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. De dosis is steeds 6 x daags een kleine hoeveelheid bachbloesemvloeistof rechtstreeks onder de tong (Een uitgebreide gebruiksaanwijzing wordt steeds mee geleverd waarin de verschillende mogelijkheden beschreven staan) of een 30 - tal druppeltjes in een fles water of andere vloeistof. Van de granulen laat u 6 x per dag 4 korreltjes smelten op de tong.

Bachbloesems

Bachbloesems zijn geen geneesmiddel. Ze werken op energetisch niveau, zorgen voor een emotioneel evenwicht en brengen lichaam en geest in balans. Dit alles heeft een positief effect op aandoeningen van fysieke aard. Er is vooralsnog geen wetenschappelijk onderzoek welke de werking verklaart.

Gebruik Bachbloesems nooit als enige behandeling voor ziekte of aandoeningen waarbij medicatie noodzakelijk is ! Vraag steeds advies aan uw arts.

 

Bachremedie

Wij zijn gespecialiseerd in BachBloesems en Bachbloesemtherapie, Advies en Maatwerk. De door jouw gekozen mix wordt bereid op het moment dat je bestelling binnen komt. Zo geniet je steeds van Bachbloesems met optimale werking en goede houdbaarheid.

Unieke formules in :  Bronwater - Agavesiroop - Granulen

Meer dan 18 jaar ervaring

Certificaten

Certificering

Contact

  Email : info (@) bachremedie.be

  +32 (0)498 693 880

   Fluwijnpad 18

   3620 Neerharen - BelgiĆ«

Sociale media