Over Bachbloesems

Wat zijn bachbloesems?

 • BachBloesems helpen om negatieve gevoelens (jaloezie, paniek, neerslachtigheid) weer in Harmonie en Balans te brengen zodat men zich zowel geestelijk als lichamelijk 'beter in zijn vel' voelt.
 • Het zijn vloeibare plantenextracten. Bachbloesems mogen gebruikt worden in combinatie met munt, thee, koffie e.d.
 • Ze zijn totaal onschadelijk en veilig. Je kan er geen overdosis van nemen of eraan verslaafd raken. Je kan ze ten alle tijden gebruiken, ook in combinatie met geneesmiddelen.
 • Ook zwangere vrouwen mogen de bloesems gebruiken, al raden wij aan om tijdens de zwangerschap altijd medisch advies te vragen aan je arts

Gratis verzending Belgiƫ en Nederland!

Onze Bachbloesem Recepten

zijn anders

 • Onze bachbloesemremedies zijn zorgvuldig samengestelde en unieke recepten bestaande uit individuele bloesems die elkaars werking positief versterken of aanvullen. Onze recepten werden samengesteld door een team van specialisten.
 • Onze Bachbloesemcombinaties worden elke dag vers bereid met authentieke Bachbloesems. U bestelt...! Wij bereiden en verzenden.
 • Onze combinaties hebben een waterachtige smaak en zijn na opening 1 maand houdbaar omdat ze geen bewaarmiddelen of parabenen bevatten.
 • Sinds kort kan je onze Bachbloesemcombinaties ook verkrijgen op basis van Bio Agave siroop. Deze bevatten 0% alcohol (na opening 3 maanden houdbaar) of in de vorm van granulen eveneens zonder alcohol (na opening 12 maanden houdbaar). De smaak is hierbij lekker zoet.
 • Onze flesjes hebben een inhoud van 50 ml en een goede prijs - kwaliteit verhouding
 • Ze zijn enkel verkrijgbaar via deze webshop. Je vindt ze niet in reformwinkels of apothekers vanwege hun beperkte houdbaarheid.
 • Tussentijdse evaluatie en opvolging, geheel vrijblijvend en enkel indien gewenst.

Verrassende resultaten

Reeds duizenden mensen werden goed geholpen door het gebruik van Bachbloesems. Hun reacties overal ter wereld, getuigen van de effectieve werking van deze Bloesems. Bij baby's en dieren is de werking erg effectief. Ook mensen die er sceptisch tegenover staan, moeten toegeven ermee geholpen te zijn.

In mijn loopbaan heb ik reeds vele mensen geholpen met de Bachbloesemremedies. Mensen die zich neerslachtig voelden, een slechte nachtrust hadden, die een rouwproces moesten doorlopen, kinderen die niet kunnen stil zitten en erg druk zijn, baby's die dag en nacht huilden, enzovoort... De resultaten waren steeds verrassend positief.

 

Bachremedie

Wij zijn gespecialiseerd in BachBloesems en Bachbloesemtherapie, Advies en Maatwerk. De door jouw gekozen mix wordt bereid op het moment dat je bestelling binnen komt. Zo geniet je steeds van Bachbloesems met optimale werking en goede houdbaarheid.

Unieke formules in :  Bronwater - Agavesiroop - Granulen

Meer dan 18 jaar ervaring

Certificaten

Certificering

Contact

  Email : info (@) bachremedie.be

  +32 (0)498 693 880

   Fluwijnpad 18

   3620 Neerharen - BelgiĆ«

Sociale media